Bine ai venit in clubul FRUCTELOR TROPICALE!

Acesta nu este un club in sensul conventional. Mult mai mult decat atat, acesta reuneste oameni care sunt orientati spre un stil de viata sanatos, care iau decizii inteligente in nutritie, care pun accent pe activitatea fizica, precum si pe un mod pozitiv, deschis de abordare a vietii. Acestia sunt oameni care vor sa faca ceva bun pentru trup si suflet in fiecare zi si care iubesc a incerca lucruri noi.
Noi vrem sa facem ceva pentru bunastarea voastra. Produsele noastre constau in fructe 100% naturale si sunt, astfel, un produs alimentar sanatos, modern, incarcat cu beneficii functionale. Deoarece nu contin potentiatori de aroma sau aditivi, va confruntati cu aroma de fructe adevarata pura. Puteti descoperi fructe pe care nu le-ati incercat inainte, si le puteti utiliza pentru a va crea propriile smoothie-uri premium precum si alte bunatati. Incanta-ti toate simturile si ofera un vis papilelor gustative. Bine ati venit in Clubul Fructelor Fine doar pe www.fructetropicale.ro.

Calitatea fructelor
Coapte natural in sistem organic, acestea sunt atent alese si prelucrate imediat dupa recoltare prin congelare sau congelare-uscare. Acest lucru asigura o conservare blanda, nu numai o aroma adevarata, ci si esentiale elemente nutritive valoroase si substante sanatoase active. Ne permitem sa oferim clientilor nostri acces la o varietate uimitoare de fructe de cea mai inalta calitate. Asemeni Juice Pad-urilor, produsele noastre garanteaza o combinatie a gustului si savorii maxime cu continut de fructe 100%. De ce sa pui aditivi artificiali in ceva care este deja perfect, prin natura lui? 
Prin evitarea costurilor mari de marketing, putem circula aproape 100% din investitiile noastre inapoi in produs in sine. Astfel, vei plati pentru o calitate a unui produs superior - nu pentru publicitate!

Echitabilitatea
Calitatea are pretul ei! Produsele noastre premium satisfac cele mai exigente gusturi. Punem un accent deosebit pe acordarea compensatiei echitabile pentru toti agricultorii si producatorii implicati de-a lungul lantului nostru de valoare adaugata. Si ei ne dau performante de top in schimb. Acesta este modul in care ne hranim succesul pe termen lung cooperand cu partenerii nostri din Brazilia si Europa. Este de la sine inteles ca jovialitatea, corectitudinea, onestitatea si transparenta sunt la fel de importante in relatiile noastre cu clientii, partenerii si angajatii nostri.

Naturaletea
Puritatea si naturaletea sunt pilonii principali ai portofoliului nostru de produse. Am primit certificarea organica in 2007 , iar Acai, Aronia si Acerola sunt certificate organic si BIO. Oferim, de asemenea, cea mai buna calitate a soiurilor noastre "clasice" de fructe. Acestea sunt cultivate in conformitate cu principiul de agricultura integrata, in care toate deciziile de management reflecta obiectivul de realizare a unui echilibru global de componente ecologice, economice si sociale.

  • Toate produsele noastre fine sunt libere de organisme modificate genetic !

Inovatia
Scopul nostru este de a oferi produse noi, inovatoare si delicioase. Gusturile noastre proprii si individualitatea au insemnat intotdeauna mai mult pentru noi decat goana dupa productia de masa. Bineinteles ca ne face cu adevarat fericiti ca o multime de consumatori impartasesc gusturile noastre !
Acai este un exemplu foarte bun! Am fost primii care au importat "boabele minune" in Germania si apoi primii in Romania si am facut-o cu mult timp inainte ca "Hyper-" sa fie la nivel mondial. Avem de gand sa ramanem la acest tip de activitate de pionierat si in anii viitori, de asemenea, sprijinind aceste produse inovatoare naturale care ne impresioneaza prin calitatea si valoarea lor adaugata - chiar daca dureaza un timp pana cand marea majoritate a persoanelor sa vorbeasca despre ele.
Ne simtim onorati ca doriti sa consumati produsele noastre si dorim sa va aducem in fiecare zi exotism si naturalete in viata dumneavoastra !