Conditii de livrare

Produse congelate - Juice pads

Livrarile se vor face in fiecare joi pentru produsele congelate intre orele 10.00 - 18.00.

ATENTIE! Comanda minima ce poate fi livrata in afara Bucurestiului este de 5 pungi de pulpa de fructe congelata. 

Produse necongelate - Bio Fruit Bleds si Bio Detox Powder

Pentru produsele necongelate  livrarea se va face in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii, de luni pana vineri intre orele 10.00 - 18.00.

În conditii speciale, ASSAI TROPICAL S.R.L. își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Transportul este GRATUIT pentru comenzi de minim 300 Lei in lmita localitatilor in care Fan Courier detine depozit. In cazul in care comanda este efectuata din alta localitate care necesita efectuarea unor kilometrii suplimentari, diferenta de cost pentru transport va fi comunicata telefonic. 

Taxa de transport este de 29 lei pentru comenzi mai mici de 299 lei, inclusiv, pentru localitatile in care Fan Courier detine depozit. In cazul in care comanda este efectuata din alta localitate care necesita efectuarea unor kilometrii suplimentari, diferenta de cost pentru transport va fi comunicata telefonic. 

ASSAI TROPICAL S.R.L. trimite produse numai pe teritoriul României.

ASSAI TROPICAL S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

S.C. ASSAI TROPICAL S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. ASSAI TROPICAL S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. ASSAI TROPICAL S.R.L. va informa clientul asupra situației create.