FructeTropicale.ro este un site de prezentare cu vanzare online a fructelor tropicale naturale congelate, smoothie-uri de fructe si alte produse conexe.

 

S.C. ASSAI TROPICAL SRL, str. Branduselor nr. 62, parter, sect. 3, Bucuresti

NR. Reg .Com. J40/12079/2012; C.I.F.: RO30804635

Site de prezentare si magazin on-line: www.fructetropicale.ro

Telefon: 031.435.77.48

E-mail: info@fructetropicale.ro

 

Utilizarea site-ului peresupune acceptarea unor termini si conditii. Assai Tropical SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceasta pagina fara a face o notificare prealabila.

Declinarea responsabilitatii.
Imaginile afisate pe www.fructetropicale.ro sunt cu titlu de prezentare, produsele si serviciile comandate pot diferi de aceste imagini in orice mod.
Assai Tropical SRL nu garanteaza disponibilitatea produselor si serviciilor in momentul lansarii comenzii de catre client.
In cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi asuma dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Drepturi de autor.
Intreg continutul site-ului www.fructetropicale.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Assai Tropical SRL si al furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

Termene de livrare 
Livrare produselor si serviciilor cumparate de la www.fructetropicale.ro se face intre 2 si 15 zile. In conditii speciale Assai Tropical SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare al anumitor produse si servicii.
Assai Tropical SRL nu garanteaza disponibilitatea produselor si serviciilor afisate, motiv pentru care societatea are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda. In cazul in care plata a fost facuta in avans, clientul are dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul sau serviciul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere doar returnarea imediata a sumei platite pentru respectivul produs sau serviciu, dar nu si alte despagubiri.

Conditii legale 
www.fructetropicale.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
Cazul fortuit(de forta majora) este cel reglementat de legile in vigoare si apara de raspundere pe cel care il invoca in conditiile legii. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.fructetropicale.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila intre Assai Tropical SRL si clienti . In cazul in care acest lucru este irealizabil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

In momentul lansarii comenzii clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare enumerate mai sus. Acestea fiind egale cu un contract perfect valabil incheiat intre parti.